Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

onsdag 13. april 2011

En liten titt !

Har lenge tenkt på å pusse opp gangen og få trappa litt lysere eller mye lysere enn den er her så jeg har malt den i fargen Tudor og veggene har fått fargen Ascott. Listene har fått seg fargen bomull.
        

Her har jeg kommet et stykke på vei,eller jeg har kommet litt lengre enn det som er på dette bildet:)

Jeg har valgt å male hyllen i samme farge som veggen så den ikke skal skille seg for mye ut:)

Å her har jeg lurer jeg litt på hva jeg skal gjøre.Har veldig lyst på lyse gardiner på disse vindua og jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg skal har 2 eller 4 lengder. Tar gjerne i mot tips.

 


Klem Gunn:)

1 kommentar:

sall1234 sa...

Ble flott, rart hva fargene har å si, gitt. Trappa mi er mørkegrå og sort, men har planer om å male den nesten hvit. Når det gjelder gardiner, tror jeg jeg ville prøvd bare med 2 lengder, slipper inn mere lys. Ha en fin dag.