Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

torsdag 14. april 2011

Gardiner!

I dag har jeg og ei vennine vært på jentetur til Kristiansund og da var vi innom Kid for å se om de hadde gardiner som jeg kunne bruke i vinduet i trappoppgangen, Og valget falt ganske så fort på disse og jeg valgte også å ta bare 2 lengder i stedet for 4 for det tror jeg har blitt for mye.Klem Gunn:))

1 kommentar:

Anne Vik sa...

Dæææ dem vart fine. Det ble vel verdt pengene. Hyggelig å være med på tur i dag. Og tusen takk for den fine hesten jeg fikk av deg:))
Skal ta bilde, og legge den ut på bloggen.
:))
Klem