Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

lørdag 16. april 2011

Aua!

No har jeg gått med hovent og vondt ledd på langstanga i 8 uker og begynner å bli lei :( Har gått på prednisolonkur i ei uke og trodde at den skulle virke denne gangen og,men nei da. Var til Kristiansund på sykehuset og tok rønken av den på torsdag så jeg er litt spent på hva dem finner der. Legen ringte i går om svar på blodprøvene som ble tatt og heldigvis så viste de ikke noe tegn til begynnende leddgikt som han hadde mistanke om,men det var avvik på en prøve som viste at det var noe som foregikk i kroppen. Kan hende at det er bectreven som gir utslag og på prøvene. Håper at det kommer svar på røngen fort så vi får finne ut hva vi skal gjøre videre for sånn kan jeg ikke gå. Det blir sikkert en ny runde med prednisolon,men høyere dose enn første gang.  

Klem Gunn:)

2 kommentarer:

Anne Vik sa...

Au, ser ikke god ut den fingeren.Er jo bra at det ikke er leddgikt du har. Får håpe at du blir bedre når du får dobbel dose medisin.
Ellers er det travelt her i gården. Må vaskers og ordnes til min kjære mor kommer:-)
Syor klem til deg og vennen:-)

Heidi's hjørne sa...

Huff, det så ikke godt ut.
Håper du blir bedre snart. Og at du får noen svar, gjennom bildene du har tatt.
Ha en fin påske
Klem