Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

mandag 21. februar 2011

VM genseren er ferdig:)

Da er VM genseren til gullguten ferdig og jeg syns den er veldig fin:)  Har også strikket bukse til,men den har jeg ikke tatt bilde av:) Den har vært ferdig en stund,men har ikke fått lagt den inn for jeg har hatt problemer med telefon linjen etter tordenvær som var for ca 14 dager siden.
Har mobilt bredbånd,men det er da så trregt å laste opp bilder med det:(                                                                               
 Syns denne genseren er så fin at jeg måtte bare kjøpe meg garn for å strikke en til meg selv også:)  Så no har jeg så vidt begynt på den selv om jeg skulle ha strikket ferdig pannebåndet som sønnen absolutt skulle ha i tilegg til skipakken som han skal få på 30 års dagen sin som er den 2 Mars:)

Og på kjøkkenbordet så ligger det 3 bunadskjorter som ventere på tur,så jeg har vist nokk å gjøre:))

3 kommentarer:

Heidi's hjørne sa...

Så flott den ble, skjønner godt at du begynnte på en til deg selv også. Flink du er. Det er ikke alle som bare kaster seg rundt og ager en slik genser til
Også så nydelig dukke du har der *misunnelig* :-)
Ellers ser du ikke ut til å ha fritidsproblemer, Mange baller i luften ... Bunadskjorter er ikke akkurat noe for nybegynnere det heller. Moro å følge med på alt det flott du lager.

Ha en flott dag videre, så får vi håpe Tor med Hammeren holder seg unna,

Tove sin strikkeside sa...

nyyyydelig genser. Heldig den som får den på. Lykke til og kos dg med resten av ditt planlagte håndarbeide

sall1234 sa...

Nydelig alt sammen. Genseren var superfin og ikke minst dukken som har den på. Ser nesten ut som en levende jente jo.