Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

onsdag 14. mars 2012

Mere frø:)

cardinal orbit
Cardinal orbit
Black velvet rose
Black velvet rose
Blueberry ripple
Blueberry ripple
Appelblossom orbit
Appelblossom orbit
vitpytt
Vitpytt heter denne på Svensk,syns den ligner veldig på kvitduppSmilefjes Noen som vet om det er den samme??
Disse frøene har jeg bestilt i fra Sverige,kunne tenkt meg mere fra Impecta,men så er det den tollgrensa da på 200,00 krTrist fjes
I dag har jeg sådd blodbeger og stuelønnSmilefjes
Blir spennende å se om blodbegeren kommer opp og at jeg klarer å berge denSmilefjes
Stuelønn er også spennende å se om spirer for den syns jeg er helt nydeligSmilefjes

I dag har jeg priklet om peralgoniumen som har kommet opp. Så no lurer jeg på hva som er beste tempratur å sette den i. Rommet som jeg skal bruke holder ca 14-15 gr.Er det grei tempratur tro??

Ha en flott onsdagskveldSmilefjes

1 kommentar:

Tullik sa...

heisan.
Er redd for at eg har lite råd å bidra med når det gjeld såing og slikt. Blir berre såå imponert !! Lukke til. Mykje fint å sjå her.
ha det godt :)