Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))



Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

mandag 31. januar 2011

VM genser til gullguten te bæsta:)

I dag har jeg funnet mønster på årets VM genser som jeg har tenkt lenge på å få kjøpt,men dem hadde det ikke på lokale blomsterbutikken som også selger garn:( Så jeg trodde at jeg måtte på Kyrksæterøra for å få fatt i det,men i dag sto det i Familien:))

Så no har jeg såvidt begynt på den og har som mål å få den ferdig inne slutten av Mars for da fyller gullet 2 År;)

Egentlig så er det ikke dette jeg skulle ha holdt på med,men det er så mye mere spennende enn å montere bunadskjorter. Så er det så kjekt når man ser på tv på kveldstid,så buadskjortene får vente til i morgen;)



Ha en flott kveld klæm Gunn;)

søndag 16. januar 2011

Monsterbukse:)




Denne monsterbuksen har vært ferdig noen dager no,syns nå selv at den ble veldig fin da;)
Den er i str 9 mnd og strikket i garnet Lanett på pinne 2,5.
No holder jeg på med ennå en monsterbukse denne gangen i 1 års størrelse og veldig rosa,så det blir en jentebukse;)

mandag 10. januar 2011

Uvær:)

I dag har vi ikke hatt en fin dag værmessig:) Det har snødd og blåst noe forferdelig nesten hele dagen,strømløs har vi også vært.
Nå har det heldigvis gitt seg,så i morgen håper jeg at gubben klarer å få opp vegen igjenn så jeg kommer meg på butikken en tur..
Det er liten vits i å brøyte opp 150 m med gårdsveg som er attsnødd nesten før man kommer inn,ihverfall ikke når man ikke trenger å ut;) Så i dag har jeg vært inne å kosa meg med å strikke ferdig monsterbuksa:) Har igjenn å få på tenner,øyne og få festa alle trådene.


Her er nabohuset som også er vårt sitt,er ikke så god sikt ned dit i dag:(
Å her har vi den stakkars bilen min som er helt nedsnødd på bare noen få timer:( Da jeg gikk å la meg i natt da kl var halv 3 så var månen oppe og helt klart,ikke ei snøfille å se:)




Ha en flott kveld:))

Klem Gunn;)

søndag 9. januar 2011

Monsterbukser:)

De siste dagene har jeg bedrevet tiden med og strikke monsterbukser som jeg syns er råtøffe. Veldig greit å bruke garn som jeg ikke har så mange nøstene av:)

Den på første bilde er i typiske guttefarger og garnet som er brukt er lannet og bambino og str er ca 9mnd:)
Her er ei bukse ferdig og den er i typiske jentefarger 2 rosafarger og lilla. Her har jeg også brukt bambino,lannet og gjesdal sitt babygarn. str ca 6 mnd. Tenner og øyne skal syes på med maskesting og det er jeg ikke så flink til så jeg har strikket dem i stedet for så å sy dem fast på buksen etterpå og jeg syns det fungerer greit;)
Sånn ser den ut forann,har stikket striper helt i rundt for da syns jeg det er enklere å få munnen fin:)

onsdag 5. januar 2011

Ut på tur aldri sur:)

En nydelig dag for å gå seg en tur,vi som bor oppi Aurdalen har en helt nydelig natur i rundt oss:)
Lar bildene tale for seg selv:))

Sokkene er ferdig:)

Da er sokkene ferdige,og jeg syns dem ble bra til slutt da selv om jeg ikke likte fargene i utganspunktet.Har igjenn litt garn som jeg kanskje tror kan bli et par med babysokker tiden får vise:))

Det som er på pinnene no er ei monsterbukse i str.6mnd. Har igjenn en fot å strikke så må det syes på øyer og tenner på rompen:) Bilde kommer når jeg er ferdig;)



HA EN FLOTT KVELD:)

søndag 2. januar 2011

Fargerike sokker:)

Som dere ser så er jeg veldig glad i å strikke sokker i spreke farger:)
De 5 minste para skal Leander gulle få og det paret i de tyske fargene skal jeg ha selv:) Det garnet vant jeg på et lotteri på strikkekaffe. Var veldig spent på dette da jeg begynte i går å strikke av det for jeg syns ikke det såg noe fint ut der det låg,men jeg vil si at jeg ble positivt overaska da jeg har kommet et stykke. Garnet er REGIA world"Ball" color et veldig godt garn å strikke av.Er ikke så tykt 100 g er hele 420m. Jeg bruker pinner nr 2,5 og syns det passer bra til dette garnet:)




Ha en flott kveld eller natt som det snart er:))
Gunn;)

Småfuglene:)

Dompapen er en av de fineste småfuglene jeg vet om,spesielt hannen med den fine røde bringen:)
Her har vi en gråsissik som har blandet seg inn i det gode selskap,den dukket opp her før jul:) Har ikke sett den fuglen her før. Den er veldig hissig av seg jager alt og alle som kommer i vegen for han vil gjerne ha maten for seg selv. Har også kjøttmeis,blåmeis og svartmeis på forbrettet.

Den positive lov:)

Dette nydelige bildet fikk jeg av min mamma til jul:)
Det er ikke alltid like enkelt å leve etter disse orda,men får prøve så godt man kan;)

Det er ei dame i Surnadal som har laget det,og ho hadde veldig mye fint å selge da ho var på messa til husflidslaget som var i oktober:)