Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

søndag 9. januar 2011

Monsterbukser:)

De siste dagene har jeg bedrevet tiden med og strikke monsterbukser som jeg syns er råtøffe. Veldig greit å bruke garn som jeg ikke har så mange nøstene av:)

Den på første bilde er i typiske guttefarger og garnet som er brukt er lannet og bambino og str er ca 9mnd:)
Her er ei bukse ferdig og den er i typiske jentefarger 2 rosafarger og lilla. Her har jeg også brukt bambino,lannet og gjesdal sitt babygarn. str ca 6 mnd. Tenner og øyne skal syes på med maskesting og det er jeg ikke så flink til så jeg har strikket dem i stedet for så å sy dem fast på buksen etterpå og jeg syns det fungerer greit;)
Sånn ser den ut forann,har stikket striper helt i rundt for da syns jeg det er enklere å få munnen fin:)

2 kommentarer:

Anne Vik sa...

Hei. Og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg:-)
Koppene kjøpte jeg på Kremmerhuset i Trondheim. Det var vel City Cyd som hadde dem.
Har du så mange blonder, og ikke bruk for dem selv?
Ja Takk:-)) Det takker jeg veldig for å få.
Stoor klem.

Anne Vik sa...

Og
Så innmari stilige monsterbukser.
Sllike kunne jeg å ha tenkt meg:-)