Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

søndag 2. januar 2011

Fargerike sokker:)

Som dere ser så er jeg veldig glad i å strikke sokker i spreke farger:)
De 5 minste para skal Leander gulle få og det paret i de tyske fargene skal jeg ha selv:) Det garnet vant jeg på et lotteri på strikkekaffe. Var veldig spent på dette da jeg begynte i går å strikke av det for jeg syns ikke det såg noe fint ut der det låg,men jeg vil si at jeg ble positivt overaska da jeg har kommet et stykke. Garnet er REGIA world"Ball" color et veldig godt garn å strikke av.Er ikke så tykt 100 g er hele 420m. Jeg bruker pinner nr 2,5 og syns det passer bra til dette garnet:)
Ha en flott kveld eller natt som det snart er:))
Gunn;)

2 kommentarer:

Anne Vik sa...

Så stilige sokker du har strikka. Ja, det kan være på sin plass med tykke sokker i disse tider... Godt Nytt år. Håpe det står bra til med dere.
Stor Klem :-)

Gunn:) sa...

Tusen takk Anne:)
Har tenkt at jeg skal utfordre deg i strikking,men har ikke bestemt meg ennå:) Du får følge med;))