Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

mandag 5. desember 2011

Stolt Tante!

1323074663000_4041598200_4081323728x1000r

Er så stolt av de to tantebarna mine som går på toppiddretsgymnaset på KongsvingerSmilefjes

Dette er det som sto i avisen Glomdalen:

Tvillingshow

KONGSVINGER: Tvillingsøstrene Tonje og Malin Bjørnås scoret til sammen 11 mål, men det var ikke nok til å forhindre nok et stortap for Kongsvinger

Alltid spilt med hverandre

16-åringene Tonje og Malin Bjørnås kom til Kongsvinger før sesongen, og har spilt mer og mer for Kongsvingers damelag. Søndag var det for det meste «Bjørnås» som ble kombinert med «Kongsvinger» på speakeranlegget i Tråstadhallen.

– Må jo være fornøyd med det, men mangler litt i forsvar, mener Malin om sin egen innsats.

– Jeg har mye å øve på, men jeg fikk mange gode pasninger i dag, og det er derfor jeg scoret så mange, smiler sjumålsscorer Tonje.

Tvillingjentene fant hverandre med pasninger gjennom hele kampen, og var tydelig samspilte.

– Vi har spilt sammen siden vi var små, så vi er samspilte, ja. Vi er vant med å finne hverandre, vi kjenner hverandre godt, sier 16-åringene som ikke er helt fornøyd med laginnsatsen.

– Vi har bra forsvar, men blir litt for stresset i angrep. Vi må gå på mål oftere, mener tvillingene som har tro på at seieren kommer snart.

– Seieren kommer nå snart. Vi er blitt bedre. Vi har troen på at vi kan klare oss i 3. divisjon.

Og dette sa treneren:. Spesielt stolt av Malin og Tonje (Bjørnås) i dag, sier Eide.

 

Er det rart jeg er stolt av disse to skjønne jenteneSmilefjes som blunker

 

Ha en flott kveldSmilefjes

 

Uten navn

Ingen kommentarer: