Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

tirsdag 13. juli 2010

Fiske gryte!


Min beste fiskegryte fant jeg oppskrift på baksiden av lofoten fiskesausposen,men jeg bruker også tomatskiver på toppen før jeg har på osten:)

Det man trenger for å lage denne er 600gr. fisk,2 poser lofoten fiskesaus,50 gr smør,jeg bruker marg.1 dl fløte (kremfløte eller matfløte) Jeg foretrekker kremfløten. og 4 dl vann. 1-2 tomater og litt revet ost.

Kok fisken og ta den opp av vannet og legg den over i et dørsalg så vannet rennner av,lag sausen av en blanding av 4 dl vann og 1 dl fløte og 50 gr.smør.
Legg fisken over i en liten ildfast form hell sausen over,legg på tomatskiver og revet ost på toppen.
Sett den i forvarmet ovn på ca 220 gr i ca 10 minutter. Serveres med kokte poteter og gulerot:))

Kjempegodt:))

Ingen kommentarer: