Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

onsdag 7. april 2010

Fanadress!


Har strikket fanagenser og ullbukse til Leander som ble 1 år den 31 Mars.

Den er strikket i smart superwash i fargene petrol og ubleka hvitt, størrelse 2 år.

Var litt spent på fargevalget,men syns det ble veldig fint resultat:))

2 kommentarer:

Kirsti Solli sa...

Hei!
Mye fint håndarbeid på siden din! Jeg er på utkikk etter en linskjorte til min nordmørsbunad (labbsøm.) Selger du slike skjorter?

Gunn:) sa...

Hei Kirsti!
Takk for fin kommentar på mitt håndarbeid:)
Nei jeg selger ikke sånn skjorter,jeg bare monterer dem for husfliden i Surnadal. For å være helt ærlig så er bomullskjortene mye finere i labbsøm enn lin er.
Gunn:)