Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

tirsdag 16. mars 2010

Babyvotter.


Har strikket 2 par babyvotter uten tommel,syns disse er så fine at jeg måtte ha mønsteret på disse. De grå er strikket i cascade 220 ull det var det garnet som var med i mønsterpakken,veldig godt garn å strikke med:)) De grønne er strikket i Viking sportsgarn,har et par i rosa og ubleka hvitt på pinnene no de er og i Viking sportsgarn:)


Er litt uvant å strikke av ren ull og på pinner nr 3,5 da jeg strikker mest i babyull på pinner nr 2,5 :)))

5 kommentarer:

strikkemamma sa...

Kjempeflotte votter

Hanne Duli Olsen sa...

Hei :)

Så utrolig nydelige babyvotter. Du har ikke lyst til å dele oppskriften med meg? Eller bare fortelle meg hvor mange masker du har øverst?

Klem fra Hanne Duli Olsen

Gunn:) sa...

Hei Hanne:)
Ja disse vottene er nydelige:)
Gunn:)

jette sa...

Heisann :) Har kikka litt rundt på bloggen din, etter å ha sett deg på norge 1-2-3 sida....der så jeg at du søkte etter ei oppskrift på en matrosdress....Jeg lurer på om du har fått denne? Og om du vil fortelle meg hvem som har denne??? Er bestemor til en liten prins som skal få denne da vettu :)

Ellers har du en veldig fin blogg, med masse spennende stoff :)

Gunn:) sa...

Hei jeg vet ikke om du ser dette,men jeg har lagt ut hvor du finner oppskriften til matrosdressen:) Håper at du finner det for jeg klarte ikke å legge inn direktelink til den.
Gunn:)