Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

søndag 17. januar 2010

Strikking til babydukke!


Holder på strikke dette settet som jeg har bestilling på.Er ferdig med bolen,lua og holder på med nikkersen no. Så da er det bare ermene og knestrømpene igjenn:)

1 kommentar:

binni sa...

Hei. Virkelig en koselig blogg du har. Masse fint du har laget til baby dukkene. Jeg lurer på hvor du har kjøpt den dukken som har det røde strikkesettet og ligger i vuggen/ sengen?
Hun var virkelig nydelig. Ha en fin kveld.