Min beste fiskegryte fant jeg oppskrift på baksiden av lofoten fiskesausposen,men jeg bruker også tomatskiver på toppen før jeg har på osten:)
Det man trenger for å lage denne er 600gr. fisk,2 poser lofoten fiskesaus,50 gr smør,jeg bruker marg.1 dl fløte (kremfløte eller matfløte) Jeg foretrekker kremfløten. og 4 dl vann. 1-2 tomater og litt revet ost.
Kok fisken og ta den opp av vannet og legg den over i et dørsalg så vannet rennner av,lag sausen av en blanding av 4 dl vann og 1 dl fløte og 50 gr.smør.
Legg fisken over i en liten ildfast form hell sausen over,legg på tomatskiver og revet ost på toppen.
Sett den i forvarmet ovn på ca 220 gr i ca 10 minutter. Serveres med kokte poteter og gulerot:))
Kjempegodt:))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar