Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

mandag 30. april 2012

Pion.

Pion

Bonde pion er på vei og har satt mange blomster knopperSmilefjes 

Trepion

Trepion som jeg kjøpte på plantasjen i på sensommeren i fjor er også på veiSmilefjes Var veldig spent på om den kom til å klare seg her for jeg har lest et sted at den har sone 3-4 og her er det sone 5. Er veldig spent på om det blir blomster på den i år og ikke minst hvilken farge det er på den,på lappen står det at den er hvit,men er ikke så sikker på det.

 

Har også kjøpt meg noen/mange stikklinger av Fucksia og pelargonium. Bilde av disse kommer i et senere innleggSmilefjes

 

Ha en flott dag Klemmer Smilefjes

1 kommentar:

Heidi's hjørne sa...

Peoner er nydelige, jeg har stadig tenkt å skaffe meg, Lurer på å dele en rot som min mor har etter bestemor. :-) Moro å følge våren med spirer og blomster- Ja en fin kveld, og 1 mai. Klem Heidi