Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

søndag 30. oktober 2011

Mine Orkider:)

015
Denne dufter veldig godt,det står på lappen at det er en Cambria”Nelly Isler”
016
Denne er også veldig fin syns jegSmilefjes På denne står det også navnet Cambria og ikke noe mereSmilefjes

014
Denne var da så søt at jeg ikke kunne gå fra denSmilefjes som blunker Det er en Little colibri orkide

017
Dette er en den som kanskje er mest solgt i blomsterbutikkenSmilefjes
Uten navn

3 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Så fine orkideer , de står så lenge og har så flotte blomster
,,små kunstverk,,

Ha en fin ny uke ,klem Marit.

Anne Vik sa...

Nydelige blomster, med utrolige flotte mønster. Enig i betegnelsen kunstverk.
Jeg får rett og slett ikke blomstene til å overleve hos meg..
Spørs om jeg vanner for mye.)

Tone I.Lyngstad sa...

Kan lett få dilla på orkideer ja! Nå har de jo blitt så lett å få til, helt utrolig. Tyve år tilbake var disse kun for spesielt interesserte..som hadde de i egne rom,( mer som drivhus) med riktig luftfuktighet, vekstmedia og næring. Prisen var også ganske avskrekkende. Trikset for samlerne var å mase, mase, mase om at blomsterbutikken skulle ta inn et lite utvalg. Da de flotte 6-10 stk ankom, ble de for dyre for masekoppene..der stod de da i butikken, under helt feil forhold og visna faderlig fort. DA kom samlerne i hopetall og kjøpte til halv pris.. ;)