Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

torsdag 21. juli 2011

Noen som vet.

Noen som kan hjelpe meg med hva dette er? Jeg trodde det var valmue da den sto ved siden av valmuene,men er ikke så sikker:) Det kan og være noe som fuglene har sådd da matstasjonen står på balkong kanten over bedet som disse sto i:)


Her har jeg tatt opp en ,den er veldig lang og bladene ligner veldig på de valmuene som jeg har,men den vokser helt forskjellig så derfor så er jeg veldig usikker på om jeg vil ha disse i beda mine:)


Ha en flott kveld klemmer Gunn:)

2 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Jeg synes den har tagetes blader men hvis den er ganske høy er det vel ikke det.
Håper den får en blomst for da blir vel mysterie løst , Marit.

Tone I.Lyngstad sa...

Heisann oppi Aurdala!
Denne har jeg også funnet 2 eksemplarer av, en gror opp i sprekker rundt trappa, en spira i ei potte som stod utendørs. Den i potta er nå ganske stor, jeg har latt den stå for å se hva det er-ikke i blomst enda, men snart..du er sikkert inne på noe vedr. fugler og mating. Har mange fuglesådde solsikker i alle potter, og snart egen kornåker etter tømming av marsvinbur :)
Hilsen Tone