Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

fredag 13. mai 2011

Heldige meg!


Forrige helg så var jeg så heldig å få låne hunden til min gode vennine Anne. Ho var i Oslo i forbinndelse med jobben så da var Lucy her hoss meg og snillere hund skal man lete lenge etter;)) Har ikke noe bilde av ho så det får komme siden når jeg har fått tatt ett:)  Denne fine kjøleskapsmagneten og et nøste med sort Mandarin heklegarn fikk jeg av Anne da ho komm å hentet Lucy på søndag:)  Dette setter jeg veldig stor pris på:)

Av dette nøstet blir det nokk en løper som jeg skal ha på den hvitmala kjøpmannsdisken som jeg har nede i gangen:)
Må nokk høre om de som selger garn på Aure om dem vil ta inn dette,for jeg har tenkt å hekle meg ei gardin på sidevinduet ved  ytterdøren;) Tror det blir fint:))

Så tusen takk AnneEllers så går det i å grave i jorden for tiden for no har jeg bestemt meg for å få til et blomsterbedd oppi skråningen som jeg vil ha stauder oppi:) Kommer med en egen blogg om det:)


Ha en flott kveld:)) Klem Gunn;)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Så artig, Gunn. Ser vi har mange av de samme interessene, både hekling, søm og å grave i jorden. Jammen en deilig tid vi har nå ute. Ønsker deg en god helg. Hanne

Anne Vik sa...

Så koselig at du likte gaven, og hunden min. Ho er kjempesøt.
Setter pris på deg sju. :)