Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

onsdag 18. august 2010

Bukse str.90Etter at jeg har sydd mye dukkeklær de siste åra så fann jeg ut at jeg måtte prøve og sy barneklær også:) Må stadig ha noen nye utfordringer. Så i første omgang så går det på klær i str.0-4 år så får vi se hva det blir til.
Har fått sydd ei bukse i str.90 etter mønster fra bladet symagasinet og jeg vil si at jeg liker mønsteret veldig godt:)
Jeg har sydd den i babyfløyel som jeg hadde liggende,men har funnet ut at jeg har mest jentefarger da:) Så det blir litt jenteklær av det og håper og få solgt det da jeg har bare gutter å sy til.
Fikk stoff og stil katalogen i posten i dag + ei av bøkene som jeg har bestilt komm også i dag så her er det rene julekvelden i dag:))))

1 kommentar:

Anne Vik sa...

ÅÅÅ så søte!
Du er så innmari flink. Kunne tenkt meg en bukse i babyfløyel, som jeg kunne rusle rundt i om morgenene og kveldene når jeg har fri.
Glede meg på mobil..pungen jeg da:-) Ps Yndlingsfargen min er cerise