Velkommen til min lille verden:))

Så moro at du har funnet veien inn til meg,her finner du litt av hvert alt fra håndarbeide som jeg er veldig glad i og litt hage som jeg prøver å få orden på:) Vi bygde huset i 1987 og flyttet inn våren 1988 så det begynner å bli noen år nå.Hage har ikke blitt prioritert da mannen i huset overhode ikke hadde interesse av sånt tull som han sa:)
Og jeg klarte ikke å gjøre noe med det selv da jeg jeg kronisk syk med mye smerter:( Men nå ser det ut for at jeg har fått han på lag med meg og da er det best å smi mens jernet er varmt:) Fort går det ikke for han og har en kronisk sykdom:( Men vi kommer langt med godt samarbeid og ikke minst tålmodighet,vi har masse plass og ta av da vi bor på et småbruk;))Alle bildene er klikkbare hvis dere vil se dem bedre:))

torsdag 10. juni 2010

Hekla dukkeklær.

Modell Camilla
Modell Camilla i lime:)
Modell Amalie:)
Modell Julia:)
Modell Benjamin:)
Modell Rebekka:)
Modell Katrine:))

No er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen min,men jeg har ikke ligget på latsiden når det gjelder håndarbeid. Har hekla en del dukkeklær fra boken til Hekleguri:))

3 kommentarer:

Tove sin strikkeside sa...

her var det mange flotte dukkeklær

Anonym sa...

Du verden så flotte dukke klær. Jeg er kjempeimponert. :-)))
Jeg som har begynt å strikke meg pledd. (lapper) har bestemt meg for å hekle dem sammen. Lure på om jeg skal høre med deg om hvordan det skal gjøres. Er nemlig helt nybegynner... det kom sikkert som en bombe:-))

Gunn:) sa...

Ha aldri prøvd å hekle eller strikke pledd av lapper,men må vel prøve å hjelpe deg da sju:))